Biográfia

Krizsán Tamásnak hívnak, és 1984-ben láttam meg a napvilágot Szentpéterváron (akkor Leningrád volt). A zenével való kapcsolatom már egész kiskoromban kezdődött. Szerettem szintetizátoron játszani. Mindig is imádtam zenét hallgatni, 12-13 éves korom óta gyűjtöm a jobbnál-jobb felvételeket, eleinte kazettán, majd cd-n, és bakeliten is. Széleskörű zenei érdeklődésem, arra sarkallt, hogy minél több stílusú zenét hallgassak. Igazán kedvencem a rock volt, ekkor szerettem meg a gitárt, és annak hangzását, aminek hatására elkezdtem gitározni tanulni. Később egyre több diszkó zenét hallgattam. De a mai napig fontosnak érzem, hogy a modern tánczenében is legyen élő hangszer, illetve dallam. 

1999-ben volt az első fellépésem, házibulin, majd később középiskolás bulikban játszottam, illetve gólyabálakon voltam Dj. 

Ez egyetem alatt bekerültem a Sindel-Cserne Karaoke produkcióba (2004). Innentől kezdve főleg Karaoke-bulikban voltam DJ, heti rendszerességgel (Coilibri Club, Szeged) egészen 2009-ig. Közben 2005-ben államilag elismert OSZK DJ Vizsgát tettem Kiskunhalason, a Dance Tuning Discoban, majd felléptem több alkalommal a Tisza Gyöngye discóban, illetve a Dobay Discoban, Hódmezővásárhelyen vállaltam rezidens állást.

Az egyetemi évektől kezdve a Földrajzos, illetve Biológus, később 2011-től egyéb szakok szakestjeinek zenei felelőse vagyok Németh Csaba (Dj Emix) barátommal együtt. 2008-tól megfordultam jópár alkalommal a szegedi Jam Pubban is mint karaoke estek házigazdája. 

2009-ben az Egyesült Királyságban is tartózkodtam rövidebb ideig, innen rengeteg bakelit lemezzel sikerült hazatérnem, melyek nagy részét a londoni Soho-ban vásároltam. 2009-2011-ig a szegedi Port Royal-ban játszottam számos rendezvényen lounge zenétől kezdve, a latin esteken át a céges bulikig bezárólag elég széles palettán. 2010-ben, 2011-ben,2014-ben illetve 2015-ben részt vettem a Szegedi Ifjúsági Napokon fellépőként, továbbá számos alkalommal megfordultam a szegedi Gin Tonic Clubban, az R&B estek házigazdájaként.

2012-2013-ban bővült a szolgáltatások listája lézershow-val, a Porsche Szeged VW Golf 7 bemutatóját, több falunapot, céges rendezvényt látványos show-val szinesíthettem: www.showlezer.hu

2014 év végétől 2016-ig a szegedi Hungi Vigadó egyik rezidens Dj-jeként pörgettem a lemezeket hónapról-hónapra.  

Időközben 2005-tól folyamatosan számtalan lakodalomban, illetve céges buliban szolgáltattam a zenét, jó hangulatot...

2016 ősztől indult az első DJ tanfolyamunk, Szikriszt Péter barátommal, Suncity Dj School néven:  www.suncitydjschool.hu

2016 végétől webshopot és bemutatótermet nyitottam Szegeden, Soundshop néven, hang-fénytechnikát forgalmazok: www.soundshop.hu